Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Уимбълдън

(1 Потребителски ревюта)   16
В категория - Спортна
Петър Агапов, Питър Андерсон

Уважаеми читателю, в ръцете си държиш една много нестандартна книга, която ще те постави в маратонките на световноизвестния български тенесист Григор Димитров по пътя му към легендарния турнир Уимбълдън.

 

Ти ще имаш възможност да вземеш много на брой важни решения за спортната подготовка и личния живот на спортиста. Ти ще прецениш дали предпочиташ той да се обвърже с Мария Шарапова и Никол Шерцингер или да се съсредоточи върху спортната си подготовка. Ти ще решиш дали Гришо ще се прибере в България за Златната сватба на родителите си или ще се запише на тренировъчен лагер с цел повишаване на спортните му качества.

 

Ти ще контролираш колко енергия изразходва той, както на корта, така и извън него. Само от теб и от качеството на твоите решения зависи дали той ще се пребори или ще се провали тотално в опита си да спечели този толкова мечтан и желан трофей

Георги Александров
преди 7 месеца

в коментара съм казал по-пространно. Това е една от добрите книги-игри на новото време. Равностойни избори, добър баланс между игра и литература, хитро вмъкване на кодова дума "непобедим" и тайният фокхенд, добра идея с превръщането на енергия, възможност да се проявиш като българин, изискване на логическо мислеен, картинки....книгата е на доста високо ниво.

4
4 от 5 (1 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
  • ...
    Георги Александров - преди 7 месеца
    Една от наистина добрите книги-игри в ново време. Пепи Агапов е успял чудесно да комбинира литература и игра в едно добро съотношение. Литературата не е малко, но с нея не се прекалява, няма излишно дълги диалози. Дадени са множество равностойни избори - да имаш любовен живот, или да нямаш; да се концентрираш върху тренировките или да се доказваш като българин; да правиш политически изказвания или да не правиш. Оценявам това че има равностойни избори високо. На няколко пъти имаше и картинка, нещо което също оценявам високо, улеснява въображението на играча. Хареса ми и начинът по който авторът е вкарал думата "непобедим". В играта се иска и мислене, например кой е най-силният играч в карето или къде да биеш -отляво на Надал или отдясно. Моята малка забележка аз съм си я казал на Пепи - хубаво би бил да има шанс, Шарапова да не те отсвири. Като изключим това играта е (почти) перфектна. Оценил съм я с 4 от 5, което е доста висока оценка, като се има предвид, че рядко давам пълни петици. Надявам се Пепи Агагпов да ни радва с още много игри

Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги