Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Тайната на платото Пейрбел

(3 Потребителски ревюта)   39
Винсент Були

Годината е 1831. Ти си млад благородник от френския двор. Преди един месец по-малкият ти брат е тръгнал към Лил, но така и не е стигнал до там. Пътят за там минава през платото на Пейрбел. За този зловещ район се носят страшни слухове. Говори се, че пътниците, замръквали там, изчезвали и никой повече не ги виждал. Затова ти тръгваш натам.

Борис Воденичаров
преди 1 месец

Умрях 20 пъти... или 10 пъти... По - добра е от Завръщането на наследника, защото е кратка. Първото ревю е напълно изчерпателно и няма какво да добавя повече.

Георги Димитров
преди 1 месец

Навремето "Завръщането на наследника" ми хареса доста, затова подходих с интерес към разказа-игра "Тайната на платото Пейрбел", който е бил публикуван в някое от списанията на Старата вълна. Бях изненадан, за съжаление неприятно. Имаме опит за тъмницолаз, в рамките на 10-15 минути. Главният герой е благородник, който отива да търси изчезналия си брат в едноименното плато. В началото ни се предоставя избор в коя от двете странноприемници да влезем, и ако улучим правилната, там ни споделят тайната, че в другата са убийци и хранят прасетата си с убитите. Дават ни и карта, по която ориентирането не е особено лесно. После се започва с едно безидейно влизане от стая в стая и нелепо използване на умения. В началото ни се предоставя избор на три от тях, а като бонус може да получим четвърто, ако се справим успешно с някакъв още по-нелеп тест. Абе странен разказ, пробвайте го от любопитство, но бъдете търпеливи, защото смъртта дебне от всеки ъгъл...

Минчо Иванов
преди 2 месеца

10 минутно разочарование, написано от някои ученик,

2
2 от 5 (3 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги