Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Сгнарк Намръщения и камите на Дракона

(2 Потребителски ревюта)   69

Сгнарк е брутален, но разсъдлив войн, умел с меча, жените и виното. Някой желае смъртта му и той ще трябва да открие кой и защо, ако иска да я предотврати.

Борис Воденичаров
преди 1 година

-Какъв съдия си ти! – Харим се изплю на пода. – Ти си наемно куче и скитник! Единствено прищявка на съдбата те издигна до този пост… Само сбърканото провидение ти помогна да ни победиш! Никога не съм бил по съгласен с главния антагонист! Снгарг или както там се казва е някакъв страшен аматьор, който ходи без ризница и всяка хвърлена кама се промъква без мускулите, дрехите и ребрата му сякаш ги няма... Не само това ами явно влиза в битка с метателни оръжия въоръжен с меч, което му струва живота много пъти. Щитовете, налакътници, нараменници още не са изобретени и разни циркови артисти го убиват за здравей здрасти... Всички са неадекватни в тази книга която е смес между Сонора, Варварският Бог и Принцът на Алкирия! А да има явно и свежа част която е взета от 1001 Кули на Белегаст... да се смея или да плача не знам. Това е градът на смъртта със сигурност....

Дамян Христов
преди 2 години

Преди да напиша какво мисля за тази книга, ще Ви призная, че авторът й Николай Николов - Козия е мой личен приятел и сме се виждали наживо няколко пъти, вкл. в София и в моя роден град Разград. Така че с интерес следя какви ги върши в любимия ни жанр, както и го интервюирах преди време в списанието за игри PC Mania. Така, а сега да споделя как намирам книгата му. "Сгнарк Намръщения и камите на Дракона" е приятна фентъзи историйка-игра, макар че лично на мен частта с "фентъзи и магия" ми се видя скромна, или почти никаква. По-скоро това е един средновековен разказ-игра, в който влизате в ролята на съдията Сгнарк, чийто живот е в опасност и трябва да разберете кой точно желае смъртта Ви. Изиграх разказа до края и спечелих 12 точки от сайта, но от друга страна не ми стана много ясно за какво беше цялото това лутане из къщата накрая. Според мен е нелогично да отидеш да убиеш някого в собствената му всекидневна, при условие, че същата сцена можеше спокойно да се случи и на улицата, и сюжетът дори така нямаше да се промени особено. Разбрах и за камите и за култа към драконите, но имам някакво чувство, че разказът на Ники е част от по-голяма (начална) история, която съм пропуснал и която, някак си, в сайта е само загатната към Пролога. Във всеки случай желая успех на младия автор, браво, Ники! С огромно нетърпение бих прочел и "Планината на смъртта", качена в този сайт!

3
3 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги