Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Реката, от която никой не се завръща

(2 Потребителски ревюта)   52
В категория - Приключенски
Колин Уолъмбъри Евгений Йорданов, Емилиян Станкев, Петър Станимиров Поредицата за Кагор, Халип и Брине

Това е първата книга от поредицата за Кагор, Халип и Брине.

 

От три века шепа хора се укриват сред планините в отчаяна борба за съществуване. Извън тяхната закътана долина дебне смъртта. Единственият път към широкия свят води надолу по Реката, от която никой не се завръща.

 

Двама храбреци дръзват да потеглят на отчаяно пътешествие през пустинните земи, гъмжащи от кошмарни чудовища. Ще успеят ли да открият истината за някогашната гибел на своя народ? Ще донесат ли надежда за възстановяване на човешкия род, или властта на чудовищните нашественици ще се запази навеки?

 

Иван Киров
преди 1 година

Може би е добре да има опция за връщане или пък за изключване фактора на късмета. 7 пъти подред се давя на лодката в началото. 5 пъти подред губя накрая на платформата на Бриам и трябва да прецъкам почти цялата книга.

Минчо Иванов
преди 1 година

Добре написана книга с доста нелогични решения .След като вземеш грешно решение твоето проключение започва отново и те връща в началото на книгата ,Няма опция за един ход назад .На няколко места всичко зависи само от късмета ти дори към края на книгата и там яо нямаш късмет пак се връщаш отначало .Ако нямаш последователен късмет на тези места започваедно връщане и преминаване през абзаците отново и отново може и стотици пъти ....безмислена загуба на време ...Разочарование пълно!

2,5
2,5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги