Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

По следите на глутницата

(1 Потребителски ревюта)   18
В категория - Екшън
Сим Николов Ивайло Иванчев

„Пауър Зак“ е елитна частна група за разследвания, включваща:

Зак – човек-компютър с феноменална памет и способности на хипнотизатор; Травис – телекинезист, преместващ предмети от разстояние; Рей – пали пожари с поглед; Синтия – ясновидка, владееща телепатия; Лора – момиче с очи-рентген, също владее телепатия.

В научноизследователска лаборатория е извършено убийство. Открадната е информация за устройство, служещо за насочване на ракети със среден радиус на действие.

Групата трябва да открие извършителите, преди да е станало прекалено късно.

Георги Димитров
преди 10 месеца

Като по-малък бях чел от Сим Николов само „Окото на дявола“ и „Смърт в океана“. Видях, че „По следите на глутницата“ е квалифицирана като „едно от добрите му неща“ и си викам, дай да я пробвам. Стартира доста прилично, с добро ниво на литература, но като се започна: наивна, изтъркана и плоска история, внезапно умиране, избори от типа „какво ще стане сега“... Наистина, защо е било нужно Колин да ни причинява Сим? Да, големият му брат също е трябвало да се храни, но защо с парите от нашите закуски? Авторът е направил точно обратното на това, което Стивън Кинг съветва. А именно, че е по-добре да напишеш история за обикновен човек, на когото се случват необикновени неща, вместо обратното. Главният герой Зак е частен детектив, който е събрал екип от хора със свръхестествени дарби, които помитат цяла армия от терористи. То не беше телекенеза, подпалвачество, телепатия, хипноза... направо кич като във филм на Марвел, но поръчан от Али Експрес. Прочетете я от любопитство, и вижте за пореден път пример как не трябва да се прави.

2
2 от 5 (1 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги