Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Планината на смъртта

(0 Потребителски ревюта)   22
В категория - Приключенски
Николай Николов Живко Велев

След като узнаваш, че скоро баща ти ще умре, отчаянието те завладява... Но разбираш от Назин, че на върха на Планината на смъртта расте животворна билка.


В тази земя, подчинена на меча и магията единствени твои помощници са оръжието и умът ти. Отвсякъде те дебнат смразяващи кръвта зли същества с една-единствена цел - твоят живот. Ще успееш ли да донесеш Цветето на живота и да върнеш живота на баща си? Или ще загинеш безславно някъде по изпълнения с всякакви премеждия път?


Тежки битки, засади, хитри планове - това са само част от приключенията, коите то очакват в тази мисия!

Няма ревюта за тази книга.

0
0 от 5 (0 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
  • ...
    Tovisto Machada - преди 8 месеца
    Поздравления към младия автор за чудесната история която е написал!Да е жив и здрав,успех и да продължава да твори!С нетърпение очаквам продължението във втората книга!

  • ...
    Георги Александров - преди 6 месеца
    Любопитно четиво. Не може да се сравнява с най-добрите произведения на Ники Николов, но става за убиване на времето. Приложена е схемата на Битки Безброй, с късмет, бойни умения и пр. Има избор измежду няколко умения, както в Крилата на проклятието. Ще се радвам да прочета и Скиптъра на властта. И ако може да отправя една препоръка - нека в следващата книга да има поне малко повече литература. Тук нещата са концентрирани върху играта.

Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги