Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Огнена пустиня

(2 Потребителски ревюта)   117
В категория - Приключенски

Здравей, незнайни храбрецо!

Знай, че с разгръщането на тази книга ти се впускаш в приключение, което ще изисква да напрегнеш сили и съобразителност, за да изпълниш една опасна мисия. Не мисли, че авторът ще описва приключенията, а за теб ще остава само да четеш. Напротив! Всеки твой избор, всяко решение ще влияе върху събитията и четенето може да завърши както с победа за теб, така и с гибел. Защото истинският автор на книгата и нейният истински герой, ТОВА СИ ТИ!

Но кой си ти всъщност?Ти си скромен воин, който живее в Старата Гора. Появява се добрият вълшебник Сиян, който те вербува за благородната кауза, а именно: злият магьосник Агамор е откраднал и заключил хорските сънища за своите пъклени планове, а ти трябва да ги освободиш. Препасваш меча, напълваш раницата си с вълшебни дарове от Сиян и заедно с двама други доброволци поемате напред, към приключението. А приключението определено си струва: първо, трябва да избереш своя маршрут – дали ще минеш през планините, през пустинята или по реката.

 

Опасностите, които те дебнат навред, са безмерни: разбойници, наемни убийци, пустинни грабители, речни пирати, всякакви чудовища, даже епична гладиаторска битка с митологични създания.

Борис Воденичаров
преди 2 години

Картинката на Рицар яздещ камила... Емилиян Станкев определено четеше две страници и почваше да рисува, ако четеше по три можеше да е съвсем друга оригиналната корица... Литературата е класа! Ако някой иска да чете как се преде история да чете тази книга, писъна е много фино, леко и майсторски. Има разхождане по карта, има шоу с вълшебните предмети, има драма с двамата ти спътници които винаги умират... Финалната битка е малко изсмукана от пръстите, ама не придирям та това е първата написана книга игра в България!

Дамян Христов
преди 2 години

НЕ мога да опиша колко бях развълнуван, посягайки към тази книга! Вероятно за последно я четох още като ученик в гимназията и много от нещата в нея бях напълно забравил. Но класиката си е класика и стилът на мастър Колин ме увлече и се почувствах като щастливо дете отново! Книгата ни среща със самотен воин, натоварен с мисия от самия магьосник Сиян да спаси Старата гора от гибел. Няма да крия с какво старание се подготвих за приключението, как старателно попълвах дневника си, избирах предметите и записвах всичко това на отделен лист, от който преглеждах по всяко време. Да, тази книга в сайта не е напълно автоматизирана, но се надявам, че скоро ще я видим в завършен вид и тук! Избрах пътят директно напред през пустинята и не съжалявам, съжалявам само, че Пано и Борил отново загинаха и си спомних, че те винаги загиват, вкл. Пано и Борил загинаха и когато играх книгата и като ученик, уви! Във всеки случай, победих накрая злия Агамор, а победата ми се криеше във факта, че вече бях минал през тайнственото подземие в дивото и бях намерил Абаносовата кутийка, която го запрати към дълбините си. И така, Старата гора отново беше спасена, а вече готвя меча си и за следващата "Замъкът на Таласъмите" и стискам палци на Вилиан Стефанов от този сайт, който да успее да качи скоро за четене и нея!

5
5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *

Свързани книги