Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Мутирала плът

(2 Потребителски ревюта)   53
Иво Даскалов

В тази история ще бъдете пренесени в ужасяващите условия на зомби-апокалипсис, където животът ви (и този на красивата ви приятелка, Джени) ще зависи от това дали ще успеете да се снабдите с медикаменти, храна и оръжие. Очакват ви опасности на всеки ъгъл, странни съюзници и мутирали същества, далеч по-зловещи от зомбитата, които сте свикнали да гледате по филмите! „Мутирала плът“ ще ви предложи 100 епизода, избор на умения, бойна система и задоволителни количества ужас, драма и екшън.

Krum Kostov
преди 1 година

Много стабилна зомби игра, почти нямам забележки към игралната част. Отлична е за преиграване, аз почнах диркетно на трудна игра и леко ме озори. Литературно някои дребни детайли куцат, но не е болка за умиране. Препоръчвам с две ръце!

Георги Димитров
преди 1 година

По време на Новата вълна книги-игри в България имаме издадени три произведения, в които е засегната зомби тематиката. По стечение на обстоятелствата ще започна с представянето на това на Рони Мейдей (Ивайло Даскалов), излязло на хартия през 2013 година... Цялото ревю тук: https://retrospectionzone.blogspot.com/2023/01/blog-post_29.html

4
4 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги