Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Ледено безмълвие

(2 Потребителски ревюта)   16
В категория - Приключенски
Върджил Дриймънд Ивайло Иванчев Песни от космическите друми #1

Сред безкрайната снежна пустош на планетата Ледено безмълвие се развихря треска за злато. Ти също си въвлечен с нея. Предстои ти да се справиш с безброй коварни изненади, които ти поднася суровата ледена планета. Дали ще успееш? Това ще разбереш само след като прочетеш „Ледено безмълвие“.

Георги Александров
преди 7 месеца

Ледено Безмълвие е една от добрите книги на Елена Павлова, по позната у почитателите на книги игри като Върджийл Дриймънд и Кристофър Макдоел. За времето си бе новост жена да пише книги-игри, затова Елена използваше дълго време мъжки псеводними. Ледено Безмълвие, наред с Немезис и Окото на на Бога е сред най-добрите ѝ книги. Сетинга е типичен "Клондайк на Джек Лондон". Тук има всичко - сътезание, внезапния пропадания, мошеници....Вслушвайте се в гласа на авторката, тя обича да ви прави подсказки. Слушайте Джони в началото (отново авторовия глас) и си опичайте акъла. Внимавайте в какъв ред запиставате кодовитее думи. Книгата едва ли ще се нареди в том 10 на най-любими книги-игри, но е увлекателна и четивно написана. Горещо ви я препоръчвам, за разтуха в студените дни

Георги Александров
преди 7 месеца

Ледено Безмълвие е една от малкото добри книгиг на Елена Павлова, позната и като Върджил Дриймънд. Другите две - според мен - са Окото на Бога и Немезис. Книгата е сред първите ѝ и я изпипвала. Докато в други има редица "счупени" препратки., то тук в тази книга текстът е гладък, сетинга пасва. На практика сетинга е тип "Клондайк на Джек Лондон". Участвате в сътезание. Книгата има енциклопедичен характер, но е барната добре. Добре е да се вслушвате в гласа на автора (в началото слушайте Джони). Разбира се книгата няма нищо от което се нуждае една "хардкор" книга - богат дневник,тактика, умения...има обаче някаква вариация на кодови думи. Препоръчвам тази книга на деца или на младежи, които не са много претенциозни, но не и на хардкор фенове.

3,5
3,5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги