Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Калоян и златният печат

(0 Потребителски ревюта)   32
Георги Караджов Георги Мишков

"Калоян и златният печат" е книга-игра по мотиви от българската история!

Върни се назад през вековете, във времето на цар Калоян. Българите са отхвърлили омразната ромейска власт и се нуждаят от силна личност, която да ги поведе към ново величие и бляскави победи.

 


Задачата не е лека! Могъщи противници заплашват възкръсналата държава, но далеч по-опасни са предателствата и покварата, които я разкъсват отвътре. С риск за живота си Калоян трябва да изпревари убийците на своя брат, за да завладее търновския престол. Налага се да впрегне цялата си мъдрост и решителност, за да сложи ред в неукрепналото си царство, където болярите се бунтуват, селяните бедстват. Църквата упорства фанатично, а богомилите убеждават народа, че всяка власт е от Дявола.

 


Ще се справи ли младият цар? Зависи от теб, защото в тази необикновена книга твоите решения ще определят съдбата на цар Калоян и ще пишат историята на България!

Няма ревюта за тази книга.

0
0 от 5 (0 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
  • ...
    Dark Dream - преди 5 месеца
    Чудесна книга е, но има бъг при игра, докато си в Константинопол, изведнъж Пано и Борил почват да ти дуднат нещо :D Вероятно се преплита с Огнена пустиня при вкарването на текста. Очаквам да я оправите и пак ще си я извъртя с огромен кеф :)

  • ...
    Вилиан Стефанов - преди 5 месеца
    Благодаря за коментара, оправено е! :)

Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги