Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Пътят на светлината

(2 Потребителски ревюта)   76
В категория - Приключенски
Иво Даскалов

Аз съм брат Джейкъб. Мнозина смятат, че би трябвало да нося титла, която да подхожда на длъжността ми. Защото аз съм Върховният жрец на Храма на Предопределението. Да, този, който пише предсказанията в Книгата на Съдбата с мастило от смъртоносни черни рози и пера, подарени от ангели. Този, който изпраща Ревнителите на Съдбата надлъж и нашир, за да се уверят, че те ще бъдат изпълнени.

Георги Александров
преди 1 година

Крайно време беше след Валенсианските хроники да имаме книга-игра на тема "религия". Иво Даскалов се е справил повече от прекрасно с тази нелека задача. Играх с "лечител" и играта ми бе лесна.

DarkDream
преди 2 години

Доста ми хареса игровата част, разбира се, започнах с "екзорсист", но за съжаление не мисля, че това беше правилния избор на специализация. Логично пропаднах и умрях, при второто преиграване с "лечител" всичко се нареди чудесно :D Като минус бих сложил някои правописни грешки и нетолкова пипнатите литературни части, но добрата игра компенсира. Пожелавам успех на автора и чакам с нетърпение следващото произведение за затворените ангели :D Пък аз може да пусна в сайта някоя демонска книга като противовес, примерно да играеш с Белфегор :D

4
4 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
  • ...
    Борис Воденичаров - преди 2 години
    Приятна изненада, книгата няма никакви клишета освен западно европейските имена и леко неясния пантеон. Приключението е добре развито, следва логика, няма лабиринти. Кодовите думи са една торба, не е лошо но за мен тази механика за проверка е малко прекалено има и други начини. Критиката ми е малко в случая, тъй като за мини КИ имаме определено попадение.

Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги