Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Ловец на духове

(2 Потребителски ревюта)   70
В категория - Мистерия
Едуард Пакард Тед Еник

В тази книга отново влизаш в ролята на частен детектив, който наскоро е разрешил случая с убийството на Харлоу Тромби. Изглежда, че тази професия ти е омръзнала и търсиш разнообразие, затова се прехвърляш в бизнеса с лов на духове. Предстои ти поредният заплетен случай, в който ще трябва да дадеш всичко от себе си за да разплетеш мистерията.

Десислава Сивилова
преди 1 месец

Твърде кратка и с много малко (и повечето безинтересни) избори, сюжетът е прекалено постен дори като за детска книга. Прегледах я с надеждата да я предложа на децата, но се отказах.

Георги Димитров
преди 1 година

„Ловец на духове” (Ghost Hunter) е 52-ра подред в детската серия книги-игри „Избери своето приключение”, а неин автор е американецът Едуард Пакард. Тя излиза през 1985 година, но официално не е издавана на хартия у нас. Историята е своеобразно продължение на 9-та книга от същата поредица: „Who Killed Harlowe Thrombey?”. Ти си частен детектив, който наскоро е разрешил случая с убийството на Харлоу Тромби. Вече ти е омръзнало да си такъв и си решил да се преориентираш към ловенето на призраци. Плъзват слухове, че в имението на мистър Тромби витае дух, и ти си решен да го заловиш. Няма много какво да се каже за изборите и играта. В началото е възможно да поемеш по странично разклонение, което води до съвсем различен сюжет и бърз край. Буквално няколко епизода и това е. Ако пък се заемеш със същинската задача, има няколко сполучливи (и не чак толкова сполучливи) финала. Книжката се чете набързо и има няколко готини илюстрации.

1,5
1,5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *

Свързани книги