Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Дуел в дълбините

(2 Потребителски ревюта)   25
В категория - Приключенски
Джак Блъд Ивайло Иванчев, Димитър Стоянов - ДИМО

Драги читателю!

Обръщам се към теб, ти, който ще се впуснеш в това вълнуващо приключение. Макар и мислено, на теб ти предстоят безброй опасни и неочаквани ходове, със също тъй неочакван край. Потопиш ли се веднъж в играта, ще приемеш облика и преживяванията на главния герой. Кръвта ти ще пулсира по-буйно във вените и дъхът ти ще замира.

Ще усетиш пленителния и романтичен полъх на риска и триумфа, на загубата, страха и дори на смъртта. Всяка преодоляна опасност ще ти носи облекчение и още по-голям стремеж да доведеш борбата до победен край. Нека победят силата, куража и желязната воля! УСПЕХ!

Георги Димитров
преди 1 година

Доста слаба откъм игра, но нелоша откъм текст и история. Понякога фиктивни избори, друг път странни и нелогични, водещи до директна смърт. Двете звезди са за автора, който вероятно е предал нормален разказ, впоследствие разклонен и представен като книга-игра. Мафиоти, екзотична морска обстановка и един местен, който е твой помощник и спътник в приключението...

Дамян Христов
преди 2 години

Наистина не съм в час с морското дело и всички тези неща, които научих за кормичийство и подводни плавания ме шокираха на макс, защото за първи път се сблъсках очи в очи с тази тема. Историята накратко е следната: най-богатия човек в щата пренася на яхтата си незаконно диаманти, които после препродава и печели с тях по акционите в САЩ. За жалост, след верломно нападение от страна на конкуренцията, тази яхта, на чийто борд и някъде там се носи и касетката с диаманти, потъва в крайбрежните води на Карибско море. И тогава идваш ти, млад гмурец и бивш кадър на Флота, който лично милионерът наема, за да издири потъналата касетка със скъпоценни камъни, но без да бие на очи и без да плаща на цяла армия водолази. На пръв поглед историята, да, изглежда стандартна. Но тук идва умението на Джак Блъд (който и да е той!), защото явно владее да пише по такива неочаквани теми. И още в самото начало, писателят ни сблъсква както с речник на морските термини (за което го адмирирам, защото не е нещо, което един човек научава често), а също и битка с акули - при това още в първите няколко сцени! Разбира се, историята е пълна със салами и, общо-взето, изборите в нея са малко, нито е включен Дневник. В същия момент обаче, отново отбелязвам, че темата на книгата е избрана нетипично и всичко, което ще прочете в нея - от подводните битки, до сблъсъкът с мафиотите, до разпита с латино-склададжията - са почерпени, според мен, с пълни шепи от местности, дейности и професии, които са много добре представени и - вероятно - самият автор е бил по такива места, няма начин!

3
3 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
Няма коментари за тази книга.
Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги