Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

Древното зло

(2 Потребителски ревюта)   28
В категория - Приключенски
Джордж М. Джордж Ивайло Иванчев, Димитър Стоянов - ДИМО, Евгений Йорданов Поредицата за Вълшебната страна

„Вълшебната страна“ е управлявана от „Деветте Господари на природните сили“. Един от тях „Господарят на мрака“ открадва „Жезъла на властта“. За да бъде намерен и победен крадецът, е необходимо да се открие и пренесе в замъка на Деветте Господари изгубеният „Кристал на познанието“.


Тази задача е поверена на човек от нашия свят (на теб, читателю).


Накрая Kристалът е спасен, но с хитрост и предателство Господарят на мрака успява да избяга.
Към него се присъединява и Повелителят на сенките. Двамата призовават духа на една зловеща сила, наречена „Древното зло“, която те смятат да контролират с помощта на откраднатия „Жезъл на властта“. Още по-голяма опасност застрашава „Вълшебната страна“. Ако се изплъзне от контрол, „Древното зло“ може да разруши и опустоши всичко.

Георги Александров
преди 7 месеца

Древното зло е продължение на Господаря на мрака. Но втората книга определено е по-добра. Сетинга е по-развит-. Вече имаме кафеви мравки, червени мравки, черни мравки...характерите на героите от първата част - хората змии и хората -орли - са по-развити. Отново имаме движение по карта, но този път в друга посока. Георги Миндизов не изневерява и на навика си да постовя логическа загадка. Въпреки това Древното зло е повече детска книга, но ви уверявам - това е една от книгите, които ме запалиха по книгите -игри. С искрен кеф съм чел за темпераментната Мамба и горделивия Илл. Вярвам и че на вас книгата ще донесе голямо удоволствие.

Юстиниян Ясенов
преди 11 месеца

Уникална и много интересна . Прждължението е по добро от първата част

4,5
4,5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *

Свързани книги