Можеш да ни пишеш на [email protected]
Трябва да влезеш в профила си за да играеш тази книга.

30 минути в бъдещето

(2 Потребителски ревюта)   140
Времето е река, то тече от Миналото, преминава през Настоящето и отива към трепетното Бъдеще! Искал ли си някога да надзърнеш там? С тази книга-игра твоето желание ще се изпълни! В "30 минути в Бъдещето" ТИ си Момчил Балев - начетен младеж, растящ в желязната хватка на Студената война. Този бряг на Времето, в който ние с Вас ще надзърнем, започва някъде след 1981 година, където героят ти в момента очаква повиквателна, за да служи в Българската Народна Армия...

Времето е река, то тече от Миналото, преминава през Настоящето и отива към трепетното Бъдеще! Искал ли си някога да надзърнеш там? С тази книга-игра твоето желание ще се изпълни! В "30 минути в Бъдещето" ТИ си Момчил Балев - начетен младеж, растящ в желязната хватка на Студената война. Този бряг на Времето, в който ние с Вас ще надзърнем, започва някъде след 1981 година, където героят ти в момента очаква повиквателна, за да служи в Българската Народна Армия...

...Но вместо това, сякаш някак неусетно и мимоходом, ТИ попадаш в едно подземие, където се намира тайната експериментална лаборатория на стар учен, който има важна задача и то точно за теб! Неговите очаквания са големи и са свързани с определен вид "пътуване във Времето", което ще ни разкрие тайните на невероятното очакващо и чакано митично Бъдеще!

Оборудвани технологично - е, да, за България през 80-те! - ТИ, заедно с учения Антон Велев, ще направиш квантов скок към едно ново и неочаквано Бъдеще посредством тази фантастична книга-игра, която както и като никоя друга досега, достига и прекроява пътеките на самото Време!

Странните места и хора, на които ще попаднеш в книгата, се редуват едно след друго: секретни правителствени учреждения, военни полигони, скрити асансьори, откачени другари-агенти от Държавна сигурност, ексцентрични типове от Контраразузнаването, побеснели руснаци от ГРУ, красиви момичета със смарт-телефони от Бъдещето, нощни влакове и все интересни срещи с личности, между които и разговори с хора-полуроботи и всемогъщи създания от самото Бъдеще!

Разбули тайната на "30 минути в Бъдещето" и събери данни и знание относно всичко, което се случи, случвало се е и се случва в България дори и от преди епохата, наречена "Българския преход"! Бъдещето те очаква! Готов ли си?!

Тази книга-игра включва и фактологически речник-гид към онази епоха на безвремие, в който ти предлагаме също да се потопиш и така да откриеш някои фактологии, с които може и да не си запознат, ако ЕГН-то ти е след 2000-та година.... Защото тази книга не е просто игра, а една истинска червеева дупка към и във Времето. Тя ще те пренесе направо там, като ти разкрие истинската страна на това, което всички ни очаква, или може би вече ни се е случило... За да научиш останалото, просто си намери едно удобно местенце, свали този epub, хвани телефона си в ръка и... започни да избираш!

Георги Димитров
преди 2 години

Може би сте чели/чували думите на Стивън Кинг, че е важна историята, а не кой я разказва? Тази тук ме прикова за няколко часа към компютъра (макар да предпочитам четенето на хартиен носител), и не ме остави да се захвана с нещо друго, докато не я довърших. И това при положение, че имам много скромен опит с четенето на научна фантастика - няколко произведения на Айзък Азимов и толкова. Е, любимият Кърт Вонегът също, но там нещата са малко по-различни, но пък много близки именно с "30 минути в бъдещето". Цялото ревю тук: https://retrospectionzone.blogspot.com/2022/04/30.html

George Al
преди 2 години

"30 минути в бъдещето" е книга-игра, каквато не се среща всеки ден. На мен лично тя ми достави удоволствие каквото не бях изживявал отдавна от друга книга-игра. Тя е смесен жанр между научна фантастика, дистопия и дори - криминален сюжет. Любопитен ми бе погледът на нашите деди спрямо съвремието. Книгата се развива в близкото минало, което е плюс и то не къде а е, а в България - което е още един плюс. Книгата е с голяма преиграваемост, в много случаи решенията са равностойни. На края има и късмет, който те запраща в определен вид бъдеще. Въпреки това играта не се опира на шанса. Тя съчетава информираните и равностойни избори с добра литература. Направо съм учуден, че не знам нищо за "30 минути в бъдещето" . Снощи поправих грешката си и два пъти изиграх играта, първия път със 85 точки, втория със 105 т. (при положение че първия път съм си добавил 15 точки). Не по-малко ми бяха шеговитите препратки към един съвременен политик. Няма да издавам кой - прочетете книгата и ще се сетите.

5
5 от 5 (2 Потребителски ревюта )

Добави ревюто

Твоят рейтинг *
  • ...
    Дамян Христов - преди 2 години
    Моят личен съвет е да обърнете специално внимание на тази книга, защото темата й не се среща в никоя друга книга-игра, излизала досега в България!

  • ...
    Бен Тъд - преди 1 година
    Абсолютна и пълна тъпня е тази "книга". Автора трябва да бъде съден за щетите които нанася на съзнанието , на всеки който се е излъгал да отвори тази купчина от боклук

Трябва да влезеш в профила си за да оставиш коментар.
Влез

Свързани книги